top of page
imae.jpeg

HORLOGES IN DE KEMPEN (BELGIË)

Op zoek naar dat prachtige Oozoo-horloge? Of een horloge uit ons verfijnd assortiment RodaniaOlympicPicto,  Mondaine en SMARTY 2.0. Ontdek bij Horloges Lichtaart meer dan 800 exemplaren van onze onweerstaanbare horlogemerken!

Probeer en selecteer het Oozoo-uurwerk dat perfect bij uw stijl én budget past van de grootste uitgever in België. En weet dat een Oozoo-horloge altijd wonderen doet voor uw uitstraling. Want Oozoo volgt geen trends - ze maken trends.

Daarnaast bieden we u ook een verfijnd assortiment aan horloges van topmerken zoals RodaniaOlympicPicto,  Mondaine en SMARTY 2.0. U vindt bij ons tevens een mooi en uitgebreid aanbod aan horlogebandjes in leder, staal en titanium. Onverwoestbaar én stijlvol.

HERSTELLINGEN EN REPARATIES VAN ALLE MERKEN

U kunt steeds rekenen op een snelle, klantvriendelijke service mét resultaat.

EEN BEWUSTE KEUZE VOOR KWALITEIT

Bij Horloges Lichtaart kiezen we voluit voor superieure kwaliteit. Daarom selecteerden we het mooiste en het beste van hoogwaardige horlogemerken zoals Oozoo, Rodania, Picto , Olympic en Mondaine. Uiteraard kunt u na uw aankoop steeds bij ons terecht voor de herstelling van uw horloge – zelfs wanneer u het niét bij ons hebt gekocht.

De horlogemerken bij Horloges Lichtaart blinken uit in design en kwaliteit. En er is ook aan de prijs gedacht. Want in onze collectie vindt u vast iets dat mooi binnen uw budget valt.

OOZOO-HORLOGE KOPEN

Een prachtige vormgeving. Speelse rondingen en een technisch hoogstaand binnenwerk dat u topkwaliteit garandeert. Dat zijn Oozoo-horloges. Met meer dan 800 exemplaren in stock, vindt u bij OOZOO Store (Lichtaart) de ruimste collectie Oozoo-horloges van België.
Oozoo volgt geen trends, maar maakt ze. Zoals de nieuwe collectie smartwatches vanaf  € 49,95 in klassieke en hedendaagse stijlen. Dankzij hun veelzijdige gamma, vindt u ongetwijfeld een Oozoo-horloge die aan al uw verwachtingen voldoet. Zowel op het gebied van stijl als budget.

OOZOO
official dealer
horloges
smart

SMARTY2.0 Smartwatches

Wilt u graag een waterdichte smartwatch die uw hartslag en bloeddruk kan meten, uw stappen telt, waarmee u kan bellen en nog veel meer?  En dat in met een tijdloze klassieke stijl of een hypermoderne look? Dan is de Smarty 2.0 wat u zoekt!

Klik hier voor meer info of breng een bezoek aan onze winkel!

official dealer
SMARTY 2.0
Smarty2.0
OOZOO STORE

RODANIA-HORLOGE KOPEN

De nieuwe collectie van 2024 is onderverdeeld in 17 families: heren of dames, klassiek of sportief.. Ruime keuze voor elke smaak! Rodania werkt enkel met Zwitserse systemen voor al zijn horloges. Deze worden voornamelijk geleverd door Ronda en ISA, bekend voor hun superieure kwaliteit. En verwerkt enkel 316L roestvrij staal. Het merkt staat uiteraard ook bekend voor zijn buitengewone hardheid door Safierglas te gebruiken en bezit hierdoor een grote krasweestand. De Rodania horloges worden ook gewaarborgd voor 3 jaar. Mits een registratie op de website van het merk, wordt ook een verlenging van 2 jaar aangeboden. 

RODANIA
official dealer
Rodania

PICTO-HORLOGE KOPEN

Na de lancering van dit unieke horlogemerk, zette het in één klap de designwereld op zijn kop. Ontwerper Steen Georg Christensen ontwierp namelijk een horloge met een draaiende wijzerplaat, geïnspireerd op middeleeuwse kerkklokken.
Met een minimalistisch en zuiver design heeft dit merk een uniek karakter gecreëerd voor zijn horloges. Een tijdloze vormgeving biedt u een verrassende visie op de tijd.

official dealer
PICTO
picto
OLYMPIC

OLYMPIC-HORLOGE KOPEN

Met een Olympic-horloge haalt u oerdegelijk Hollands vakmanschap in huis. Het merk werd in 1956 gelanceerd en groeide uit tot één van de sterkhouders van de Nederlandse horloge-industrie. Met een ijzersterke prijs-kwaliteitsverhouding én een verrukkelijk design kan niemand weerstaan aan deze uurwerkjuweeltjes.

official dealer
olympic
MOBDAINE

MONDAINE-HORLOGE KOPEN

The Official Swiss Railways Watch. Gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen, is 30 jaar geleden de horlogelijn onder het merk Mondaine opgezet. Zwitserse kwaliteitsuurwerken, net zo punctueel als de Zwitserse treinen. Een echte designklassieker met een unieke wijzerplaat, en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Herkenbaar uit duizenden.

official dealer
Mondaine

KOM DE COLLECTIES VAN OOZOO, RODANIA, MONDAINE, OLYMPIC, PICTO  EN SMARTY 2.0 VANDAAG NOG ONTDEKKEN BIJ HORLOGES LICHTAART!

bottom of page